Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Halloween traktaties voor kinderen: 4x recepten

Halloween traktaties voor kinderen: 4x recepten

Advertentie

Op de laatste dag van oktober is het Halloween, de griezeligste dag van het jaar en met deze recepten ook meteen de lekkerste dag van het jaar. Deze recepten zijn allemaal kind-proof, dus maak en eet ze lekker samen.

Halloween traktaties voor kinderen

Maak met je kinderen samen voor Halloween de leukste en griezeligste traktaties, leuk om uit te delen of zelf lekker op te eten.

Ter inspiratie delen wij onze favoriete Halloween traktaties voor kinderen, maar ook volwassenen zullen smullen van deze spookachtige snacks.

Wil je ook iedere week de leukste hotspots & tips voor restaurants ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Mini-monsterburgers

In een halfuurtje zet jij deze enge-en-toch-lieve monsterburgertjes op tafel. Naast een lekker recept is dit ook een leuk knutselprojectje, dus stroop die mouwen maar op. Halloween voor kinderen was nog nooit zo leuk!

> naar het recept: mini-monsterburgers

halloween voor kinderen burgers

Griezelige fruitschaal

Halloween staat natuurlijk in het teken van snoep, maar daarna willen we wel een paar vitaminen binnenkrijgen. Ga voor deze fruitschaal om de avond toch nog spookachtig te houden.

> naar het recept: griezelige fruitschaal

halloween kinderen

Skeletkoekjes

Deze skeletkoekjes zijn perfect om uit te delen als kinderen aan de deur komen trick-or-treaten, maar je mag ze natuurlijk ook zelf opeten. Halloween is heus niet alleen voor de kleintjes…

> naar het recept: skeletkoekjes

koekjes halloween

Halloweenbark

Als iedereen dan éindelijk genoeg zoetigheid heeft gehad, kun je de restjes snoep nog verwerken in deze Halloweenbark.

> naar het recept: Halloweenbark

Meer Halloween voor kinderen? Lees ook: hapjes voor halloween

Onze tips

Profielfoto van

Lotus van Overveldt

Eindredacteur

Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!