Bereiding
- Bekleed een bakplaat (23×33 cm) met bakpapier. Smelt de witte chocolade au bain-marie, roer de oranje kleurstof erdoorheen en houd apart.
- Smelt in een andere kom de pure chocolade au bain-marie en roer de zwarte kleurstof erdoorheen.
- Schenk de oranje chocolade op de bakplaat en strijk hem uit zodat hij de hele bakplaat in een gelijkmatige laag bedekt. Sprenkel de zwarte chocolade eroverheen en gebruik de satéprikker om beide kleuren in een marmereffect door elkaar te roeren. Bestrooi met het gekleurde snoep en de snoepogen. Zet 1-2 uur in de koelkast tot de chocolade hard is en breek in stukken. De bark blijft in een luchtdichte bak tot 2 weken goed.
Per portie: ca. 444 kcal
5 eiwit | 23 g vet | 54 g koolhydraten
© BBC Good food / Immediate Media Receptuur: Jane Dunn Foto’s: Myles New Foodstyling: Katie Marshall Styling: Jenny Iggleden