Voorgerechten op de BBQ
Ratatouillespies met basilicumolie
We beginnen met spiesjes van de grill. Jij maakt de olie, hij de spiesjes. Samen rijgen met je neefjes en nichtjes en het feestje kan beginnen.
Paprikaspies met geitenkaaspesto
Op de barbecue kun je eindeloos variëren. Deze paprikaspies is zo’n goede variatie. De paprika breng je namelijk op smaak met komijnzaad en venkelzaad. En de pesto maak je aan met geitenkaas. Hmm!
Hoofdgerechten op de BBQ
Bistecca met paddenstoelen in marsala
Voor het hoofdgerecht ga je voor een bistecca óf toch liever een warmgerookte zalm op een cederhoutenplank? Waar ga jij voor?
Warmgerookte zalm met dragonmayonaise
Nagerechten van de barbecue
BBQ-ananas met vanilleroomijs
Natuurlijk kun je ook desserts maken op een barbecue? Zelfs een appeltaart, zoals we deden op de Big Green Egg!
Appeltaart met karamelcrumble uit de Big Green Egg
Vergeet de clotted cream niet!
Kijk ook bij deze barbecue recepten:
Liever chicken on a can, saté babi of pulled pork tijdens je kerst bbq?