Lees verder onder de advertentie
Pulled pork
Gemiddeld
ca. 8 uur bereidingstijdca. 8 u. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Wrijf het vlees in met veel zout, peper, het paprikapoeder, de bruine basterdsuiker en de oregano. Laat ca. 12 uur marineren in de koelkast.
Stook een houtskoolbarbecue met deksel op tot ca. 120°C. Leg de kolen aan één kant, zodat de temperatuur aan de andere kant lager blijft. Voeg ca. 2 handjes rookhoutsnippers toe aan de kolen.
Braad het vlees 7-8 uur in de gesloten barbecue tot de kerntemperatuur ca. 90°C is (controleer met een kernthermometer). Dek het vlees eventueel af met aluminiumfolie.
Neem het vlees uit de oven, dek het af met aluminiumfolie en laat het ca. 20 minuten rusten. Trek het vlees met 2 vorken uit elkaar.
Lees verder onder de advertentie