Recepten met gehaktballetjes

Natuurlijk ken je de typische oer-Hollandse gehaktbal. Lekker stevig en met flink wat jus. Of de kleine balletjes in de groentesoep van oma, daar is haast iedereen wel mee opgegroeid. Wist je dat je nog veel meer kan met de ouderwetse gehaktbal? Eerder stond het recept voor spaghetti met gehaktballetjes en venkel in tomatensaus al op één van onze covers. We verzamelden nog eens drie heerlijke recepten met gehaktballetjes voor je. Van shakshuka tot bánh mì, je kunt alle kanten op!

Mexicaanse gehaktballen gevuld met kaas

Kaas doet het altijd goed. Althans; hier op de redactie. Zo ook in deze Mexicaanse gehaktballen. Lekker met een salsa van koriander, deze zorgt voor een frisse balans met al die verschillende smaken. Lees snel de overige recepten met gehaktballetjes en duik de keuken in!

Mexicaanse gehaktballen gevuld met kaas

Vietnamees broodje gehaktbal bánh mì

Als je niet beter weet, lijkt bánh mì een simpel broodje. Maar als je zelf al eens je tanden in dit lekkers hebt gezet, weet je wel beter: het is verrukkelijk. Dankzij dit recept hoef je niet helemaal af te reizen naar Azië en kun je toch genieten van je favoriete gerecht.

Vietnamees broodje gehaktbal bánh mì

Shakshuka met lamsgehaktballetjes

Shakshuka met lamsgehaktballetjes: dat is het vertrouwde recept voor shakshuka maar dan nét even iets lekkerder. Een goede afsluiter voor het lijstje recepten met gehaktballetjes. Duik snel de keuken in en probeer ze alledrie!

recepten met gehaktballetjes: Shakshuka met lamsgehaktballetjes

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.