Bereiding
- Klop voor de zoetzure groenten de azijn, de suiker en wat zout en peper in een grote kom door elkaar. Meng de groenten en de rode peper erdoorheen en zet afgedekt ca. 30 minuten in de koelkast.
- Doe het gehakt met de knoflook, de gember, de rode peper, de vissaus en de suiker in een kom en kneed alles goed door elkaar. Draai ca. 20 kleine balletjes van het gehaktmengsel en zet ze afgedekt ca. 30 minuten in de koelkast.
- Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak er de balletjes in ca. 8 minuten rondom goudbruin en gaar in.
- Snijd de broodjes open en bestrijk ze aan de binnenkant met de mayonaise. Verdeel de gehaktballetjes over de broodjes. Giet de groenten af en verdeel ze ook over de broodjes. Bestrooi met de lente-ui en de verse kruiden en serveer direct.
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Foto’s: Mike English Styling: Davina Perkins Foodstyling: Lottie Covell