Digitaal lezen via de Foodies app of webreader

Wil je Foodies lezen in de opmaak zoals in het magazine, maar dan op je smartphone, tablet of laptop? Dat kan met een abonnement op Foodies Digitaal en Foodies Papier + Digitaal. Bekijk hier onze abonnementen. Met een regulier papieren abonnement kan je geen digitale edities lezen.

Op je smartphone en tablet download je hiervoor de app van Foodies in de App Store of Google Play Store. Lees je liever op je laptop of computer? De desktop-versie kun je gebruiken via je browser met onze webreader.

Inloggen in de app of de browser doe je met je abonnementsnummer en postcode. In de vragenlijst hieronder vind je meer uitleg over het inloggen. Daarna kun je alle edities van Foodies die binnen je abonnement vallen direct lezen.

Wegens het verhuizen van een IT-partner is het zaterdag 20 mei de hele dag niet mogelijk om in te loggen in de app. Edities die al gedownload zijn op uw apparaat zijn gewoon beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Als je al abonnee bent, kun je na het downloaden van de app inloggen om toegang te krijgen tot de digitale edities van Foodies magazine.

  1. Tik in de app onderin op Meer > Inloggen.

In de webreader digitaal.foodiesmagazine.nl klik je links op Mijn account.

  1. Vul je abonneenummer en postcode in en tik op Inloggen. Weet je jouw abonneenummer niet meer? Kijk dan onder ‘Ik weet mijn abonneenummer niet meer’.
  2. Eenmaal ingelogd, kun je de digitale uitgaven downloaden en lezen zolang je abonnement loopt.

Je abonneenummer staat vermeld in de welkomstmail die je hebt gehad bij het afsluiten van je abonnement. Je kunt je abonneenummer ook opvragen bij de klantenservice van Foodies via klantenservice@foodiesmagazine.nl of +31 (0)24 2027 826.

Klik op een editie en vervolgens klik op [Download]. Het downloaden van edities is voor abonnees gratis. Vanaf het moment dat je een editie hebt gedownload, kan je deze op je apparaat lezen.

Ja, dat is mogelijk. De enige voorwaarde is wel als je abonnement eenmaal is afgelopen, het daarna niet meer mogelijk zal zijn om edities te opnieuw te downloaden. Edities die dan op jouw apparaat staan, kan je gewoon blijven lezen. Maar als je deze verwijderd nadat je abonnement is afgelopen, kan je deze niet meer opnieuw downloaden.

Nadat je je eerste editie hebt gedownload, verschijnt er op de app (op het Home scherm) als je naar beneden scrolt een nieuwe sectie genaamd [Verder lezen]. Je ziet daar alle edities staan die je gedownload hebt. Aan de rechterbovenkant van iedere editie zie je een prullenbak icoontje staan. Als je dat icoontje aanraakt krijg je een venster waarin gevraagd wordt of je de editie wilt verwijderen. Toets [Ok] aan en de editie wordt van je apparaat verwijderd. Je kunt deze op een ander tijdstip weer downloaden.

Als abonnee heb je alleen toegang tot de edities die binnen je abonnement vallen. Dit gaat maximaal terug tot en met januari 2022.

Heb je een losse editie of speciale uitgave aangeschaft op één apparaat en wil je deze aankoop vervolgens lezen op een ander apparaat? Het is mogelijk dat je niet meteen ziet dat je deze (speciale) editie hebt gekocht op het tweede apparaat. Je moet dan op het tweede apparaat eerst op de [kopen] knop tikken. Apple en Google zien dan dat je op dat account het product al gekocht hebt en zullen er niets voor in rekening brengen. Voorwaarde is wel dat je bij beide apparaten bent ingelogd op hetzelfde Apple- of Google-account.

Helaas kunnen uitgaves niet als pdf gedownload worden.

Alleen Foodies-abonnees met een papier+digitaal-abonnement óf een digitaal-abonnement kunnen Foodies digitaal lezen. Met een regulier papieren abonnement kan je Foodies niet digitaal lezen. Bekijk onze digitale abonnementen.

Dat kan. De digitale edities vanaf januari 2022 zijn ook verkrijgbaar als in-app aankopen of wordt abonnee.

Alle edities die je tijdens je abonnement in de app hebt gedownload, kun je gewoon blijven lezen na afloop van je abonnement. Voorwaarde is wel dat je de editie al op je apparaat hebt staan voordat je abonnement is afgelopen.