De beste kookclub van Nederland!

Is deze wedstrijd op jullie lijven geschreven? Lees hieronder wat je moet doen voor je aanmelding

  • Bedenk samen jullie ultieme hoofdgerecht met een korte samenvatting van de bereiding en de ingrediëntenkeuze. Het thema van deze Kookclub-verkiezing is Zomeroogst. Zorg dat jullie hoofdgerecht aan deze twee elementen voldoet: het gerecht is vegetarisch én sluit aan bij het seizoen.
  • Beschrijf ook zo goed mogelijk wat jullie hoofdgerecht zo bijzonder maakt. Waarom passen de smaken zo goed bij elkaar? Of waarom is er gekozen voor grillen in plaats van bakken?

Uit alle inzendingen kiezen we 12 kookclubs* die op 11 juni met elkaar de strijd aangaan in The Farm Kitchen’s Kookfabriek in Utrecht.

Aanmelden kan tot en met 28 mei. Op 1 juni krijgen jullie bericht of je door bent naar de finale op 11 juni!

*Per kookclub geldt een minimaal aantal deelnemers van 4 personen. Er is geen maximum. Per ronde (voor-, hoofd- en nagerecht) kunnen max. 8 mensen koken. Jullie bepalen zelf wie wanneer kookt.

Kookwedstrijd

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    De foto mag maximaal 10mb groot zijn en moet een jpg, gif, png of pdf zijn.

 

Het inzenden van een foto is niet verplicht. Wij kunnen van lezen over eten al ontzettende trek krijgen. Wil je toch graag een foto inzenden en lukt dat niet? Dan mag je deze onder vermelding van je kookclubnaam sturen naar redactie@foodiesmagazine.nl.

Heb je nog vragen over de kookwedstrijd? Mail dan naar redactie@foodiesmagazine.nl.