Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Limburgse Vlaai recept

Authentieke Limburgse kersenvlaai

  • Gemiddeld

Advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

Bereiding

  1. Water met sap(houd een beetje sap achter) aan de kook brengen.

  2. De suiker met het aardappelzetmeel mengen.

  3. Als het water kookt dan pas het suikermengsels rustig doorroeren tot een homogene massa ontstaat. Heel eventjes doorkoken.

  4. Dan het fruit rustig doorroeren. Mocht de vulling te dik zijn, voeg nog wat achtergehouden sap toe. De vulling laten afkoelen.

  5. Oven voorverwarmen op 200 °C.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)