Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Geroosterde nieuwe aardappels met pittige krabsalsa

Geroosterde nieuwe aardappels met pittige krabsalsa

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Meng de aardappels met de rozemarijn, de knoflook en de olijfolie in een ovenschaal en bestrooi met zout en peper. Rooster in 50 minuten – 1 uur goudbruin en gaar in de oven.

  2. Roer de ingrediënten voor de krabsalsa door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de aardappels in de ovenschaal met wat zeezoutvlokken en lepel de salsa erover. Garneer met de rucola en serveer.

Per portie: 351 kcal | 31 g koolhydraten | 15 g eiwit | 18 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Foto’s: Danielle Wood Styling: Alex Breeze Foodstyling: Amy Kinnear, Sophie Denmead

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!