Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Geroosterde nieuwe aardappels met pittige krabsalsa

Geroosterde nieuwe aardappels met pittige krabsalsa

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Meng de aardappels met de rozemarijn, de knoflook en de olijfolie in een ovenschaal en bestrooi met zout en peper. Rooster in 50 minuten – 1 uur goudbruin en gaar in de oven.

  2. Roer de ingrediënten voor de krabsalsa door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de aardappels in de ovenschaal met wat zeezoutvlokken en lepel de salsa erover. Garneer met de rucola en serveer.

Per portie: 351 kcal | 31 g koolhydraten | 15 g eiwit | 18 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Foto’s: Danielle Wood Styling: Alex Breeze Foodstyling: Amy Kinnear, Sophie Denmead

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)