Bereiding

Nieuwe aardappels zijn de eerste aardappels van het seizoen. Vul ze eens met pittige krabsalsa en je hebt een heerlijk (bij)gerecht.

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Meng de aardappels met de rozemarijn, de knoflook en de olijfolie in een ovenschaal en bestrooi met zout en peper. Rooster in 50 minuten – 1 uur goudbruin en gaar in de oven.
  2. Roer de ingrediënten voor de krabsalsa door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de aardappels in de ovenschaal met wat zeezoutvlokken en lepel de salsa erover. Garneer met de rucola en serveer.

Per portie: ca. 351 kcal
15 g eiwit | 18 g vet | 31 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Foto’s: Danielle Wood Styling: Alex Breeze Foodstyling: Amy Kinnear, Sophie Denmead