Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Geroosterde paprika’s met olijven en geitenkaas

Geroosterde paprika’s met olijven en geitenkaas

  • Eenvoudig

  • 50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd

Lekker doordeweeks! Met dit gerecht krijgt elke doordeweekse avond een vakantietintje, zeker als je buiten kunt eten. Probeer nu deze geroosterde paprika’s met olijven en geitenkaas!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Lekker doordeweeks! Met dit gerecht krijgt elke doordeweekse avond een vakantietintje, zeker als je buiten kunt eten. Probeer nu deze geroosterde paprika’s met olijven en geitenkaas!

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 190°C / hetelucht: 170°C). Doe de paprika’s in een ovenschaal met de bolle kant naar beneden. Meng de cherrytomaten met de knoflook, de olie en wat zout en peper. Vul de paprika’s met het tomatenmengsel.

  2. Rooster de gevulde paprika’s 30-40 minuten in de oven tot ze heel zacht zijn. Verdeel de geitenkaas er direct over en garneer met de olijven en basilicumblaadjes. Serveer de geroosterde paprika’s met olijven en geitenkaas op een bordje. Lekker met een frisse salade en knapperig brood.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Steven Joyce Styling & foodstyling: Rebecca Seal

Wat vind jij van dit recept?

4.8 / 5.0 (4 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!