Geroosterde paprika’s met olijven en geitenkaas
Eenvoudig
50 minuten bereidingstijd50 min. bereidingstijd
Advertentie
Lekker doordeweeks! Met dit gerecht krijgt elke doordeweekse avond een vakantietintje, zeker als je buiten kunt eten. Probeer nu deze geroosterde paprika’s met olijven en geitenkaas!
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 190°C / hetelucht: 170°C). Doe de paprika’s in een ovenschaal met de bolle kant naar beneden. Meng de cherrytomaten met de knoflook, de olie en wat zout en peper. Vul de paprika’s met het tomatenmengsel.
Rooster de gevulde paprika’s 30-40 minuten in de oven tot ze heel zacht zijn. Verdeel de geitenkaas er direct over en garneer met de olijven en basilicumblaadjes. Serveer de geroosterde paprika’s met olijven en geitenkaas op een bordje. Lekker met een frisse salade en knapperig brood.