Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
gestoofde_vis

Gestoofde vis

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. 1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze in de olie. Blus af met de witte wijn. Voeg de tomaten toe en breng aan de kook.

  2. 2. Voeg de aardappels toe en laat het geheel ca. 10 minuten smoren. Snijd de vis grof en laat hem ca. 5 minuten zachtjes meekoken. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi voor het serveren met de basilicum.

Per portie: 220 kcal | 6 g koolhydraten | 28 g eiwit | 4 g vet

Foto’s: Stephan van Raay (F&L)

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (4 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!