Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
gestoofde_vis

Gestoofde vis

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze in de olie. Blus af met de witte wijn. Voeg de tomaten toe en breng aan de kook.

  2. 2. Voeg de aardappels toe en laat het geheel ca. 10 minuten smoren. Snijd de vis grof en laat hem ca. 5 minuten zachtjes meekoken. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi voor het serveren met de basilicum.

Per portie: 220 kcal | 6 g koolhydraten | 28 g eiwit | 4 g vet

Foto’s: Stephan van Raay (F&L)

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)