Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Gnocchi cacio e pepe

Gnocchi cacio e pepe

  • Eenvoudig

  • 45 minuten bereidingstijd45 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de gnocchi in een pan met kokend water en wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af maar vang 200 ml kookwater op.

  2. Verhit de boter in een ruime koekenpan. Voeg de gnocchi, de parmezaan, de zwarte peper en 150 ml van het opgevangen kookwater toe, zet het vuur hoog en roer tot de kaas gesmolten is. Voeg eventueel meer kookwater toe om het geheel smeuïger te maken. Breng op smaak met zout en serveer.

Per portie: 635 kcal | 86 g koolhydraten | 16 g eiwit | 24 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur & foodstyling: Esther Clark Foto’s: Faith Mason Styling: Sarah Birks

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!