Hartige cheesecake met gegrilde groenten
Gemiddeld
ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd
ca. 2 uur en 40 minuten wachttijdca. 2 u. en 40 min. wachttijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 150°C / hetelucht: 130°C). Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Roer de kokosolie door het verkruimelde roggebrood en verdeel het mengsel over de bodem van de vorm. Druk met de bolle kant van een lepel stevig aan. Zet de bodem ca. 15 minuten in de koelkast.
Maal de geitenkaas, de roomkaas, het bakmeel, de eieren en 1 el honing in een keukenmachine tot een glad beslag. Roer de blaadjes van 2 takjes tijm, de rozemarijn en zout en peper erdoorheen. Schenk de helft van de vulling over de bodem in de springvorm. Verdeel de puntpaprika’s en courgette eroverheen. Schenk de overige vulling eroverheen. Bak de cheesecake
ca. 40 minuten in de oven.Haal de cheesecake uit de oven en laat hem op een rooster volledig afkoelen. Zet de afgekoelde cheesecake minimaal 1 uur in de koelkast. Garneer de taart met de grilde tomaten en wat extra tijm. Besprenkel met 4 el honing.