Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
kaneelrijst

Kaneelrijst met witte chocolade en druiven

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Doe de dessertrijst, de melk, de slagroom en de kaneelstokjes in een pan en breng het geheel rustig aan de kook. Gaar de rijst ca. 20 minuten op laag vuur. Laat hem niet aanbranden, maar roer niet meer dan nodig is.

  2. Neem de rijst van het vuur en breng hem op smaak met de boter, de suiker, een snufje zout en de witte chocolade. Was de druiven en halveer ze. Serveer de warme kaneelrijst met de druiven.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!