
Klassieke sangria
In samenwerking met WÜSTHOF
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Of je deze sangria nu op tafel zet als aperitief of als afsluiting van het kerstdiner, deze cocktail zal gegarandeerd in de smaak vallen bij je gasten. Maak ‘m alvast een dag van tevoren, dan smaakt ‘ie nóg lekkerder.
Lees verder onder de advertentie
Of je deze sangria nu op tafel zet als aperitief of als afsluiting van het kerstdiner, deze cocktail zal gegarandeerd in de smaak vallen bij je gasten. Maak ‘m alvast een dag van tevoren, dan smaakt ‘ie nóg lekkerder.
Bereiding
Snijd de appel en peer in kleine blokjes of partjes. Doe het gesneden fruit samen met de cranberry’s, de sinaasappel, de rozemarijn en het sinaasappelsap in een grote kan.
Schenk de rode wijn eroverheen. Zet afgedekt enkele uren in de koelkast om de smaken te laten trekken. Serveer koud.