Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
oeufs en cocotte

Oeufs en cocotte

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Leg in 4 ovenschaaltjes een klontje boter en zet de schaaltjes in de oven tot de boter gesmolten is.

  2. Breek in ieder schaaltje 1 ei en schep telkens 1 el slagroom rondom de dooier. Zet de schaaltjes 4-5 minuten in de oven. Haal de schaaltjes op tijd uit de oven, voor de dooiers hard worden. Serveer de eieren met getoast brood.

Per portie: 262 kcal | 16 g koolhydraten | 12 g eiwit | 16 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!