Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
pasta peperonata

Pasta peperonata

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Halveer de paprika’s enĀ verwijder de zaadlijsten. Was de paprika’s en snijd ze in repen. Was deĀ oregano, schud hem droog en pluk de blaadjes van de takjes. Was deĀ tijm, schud hem droog en ris de blaadjes van de takjes.

  2. Verhit de olie en fruit er de ui en de knoflook in. Voeg de paprika,Ā de oregano en de tijm toe en smoor ca. 30 minuten op laag vuur metĀ het deksel schuin op de pan. Voeg de kappertjes en de olijven toe.Ā Smoor nog ca. 20 minuten verder. Kook intussen de pasta volgens deĀ aanwijzingen op de verpakking gaar in water met wat zout. Roer deĀ peperonata door de pasta. Schaaf of rasp de pecorino eroverheen.

Per portie: 641 kcal | 97 g koolhydraten | 22 g eiwit | 16 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!