Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
pasta peperonata

Pasta peperonata

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika’s en snijd ze in repen. Was de oregano, schud hem droog en pluk de blaadjes van de takjes. Was de tijm, schud hem droog en ris de blaadjes van de takjes.

  2. Verhit de olie en fruit er de ui en de knoflook in. Voeg de paprika, de oregano en de tijm toe en smoor ca. 30 minuten op laag vuur met het deksel schuin op de pan. Voeg de kappertjes en de olijven toe. Smoor nog ca. 20 minuten verder. Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar in water met wat zout. Roer de peperonata door de pasta. Schaaf of rasp de pecorino eroverheen.

Per portie: 641 kcal | 97 g koolhydraten | 22 g eiwit | 16 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)