Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
pecankaramels

Pecankaramels met zeezoutboter

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Karamelliseer de suiker met een scheutje water in een pan tot hij goudbruin is. Roer de boter erdoorheen.

  2. Haal iedere pecannoot met een vork of prikker door de hete karamel en leg de noten op een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi op iedere noot een paar korrels grof zeezout. Laat de karamels helemaal afkoelen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!