Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
pecankaramels

Pecankaramels met zeezoutboter

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Karamelliseer de suiker met een scheutje water in een pan tot hij goudbruin is. Roer de boter erdoorheen.

  2. Haal iedere pecannoot met een vork of prikker door de hete karamel en leg de noten op een met bakpapier beklede bakplaat. Strooi op iedere noot een paar korrels grof zeezout. Laat de karamels helemaal afkoelen.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)