Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Peren-bastognecrumble

Peren-bastognecrumble

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 225°C / hetelucht: 200°C / gas: stand 4). Schil de peren, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel de peer over 4 ovenvaste schaaltjes.

  2. Verkruimel de kandijkoeken grof en kneed er de boter doorheen. Strooi de kruimels over de peer. Bak het geheel ca. 10 minuten in de oven. Lekker met slagroom.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

4.4 / 5.0 (13 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!