Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Perziken met frambozen en lavendelsiroop

Perziken met frambozen en lavendelsiroop

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Was de perziken. Snijd de perziken rondom in en draai de helften van elkaar. Verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in parten. Breng 150 ml water met de suiker, het citroensap en de lavendeltakjes aan de kook. Kook op laag vuur tot de suiker helemaal is opgelost.

  2. Schenk de hete siroop over de perzik en laat afkoelen. Verdeel de perzik met wat van de siroop over kommetjes en verdeel de frambozen eroverheen.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!