Foodies 02/2025
Aziƫ
cover Azie
Cover voor Perziken met frambozen en lavendelsiroop

Perziken met frambozen en lavendelsiroop

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Aantal personen: 4

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Was de perziken. Snijd de perziken rondom in en draai de helften van elkaar. Verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in parten. Breng 150 ml water met de suiker, het citroensap en de lavendeltakjes aan de kook. Kook op laag vuur tot de suiker helemaal is opgelost.

  2. Schenk de hete siroop over de perzik en laat afkoelen. Verdeel de perzik met wat van de siroop over kommetjes en verdeel de frambozen eroverheen.

Fotoā€™s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)