Foodies 06/2025 Kleur
Koken met kleur
cover van foodies koken met kleur
Cover voor Perziken met frambozen en lavendelsiroop

Perziken met frambozen en lavendelsiroop

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de perziken. Snijd de perziken rondom in en draai de helften van elkaar. Verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in parten. Breng 150 ml water met de suiker, het citroensap en de lavendeltakjes aan de kook. Kook op laag vuur tot de suiker helemaal is opgelost.

  2. Schenk de hete siroop over de perzik en laat afkoelen. Verdeel de perzik met wat van de siroop over kommetjes en verdeel de frambozen eroverheen.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Femke van Waveren
Servies etc.: Eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)