Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
coquilles

Verse coquilles

  • Eenvoudig

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pluk de slablaadjes los en was ze. Laat de sla goed uitlekken. Snijd het spek in dunne reepjes. Bak het spek in een droge pan knapperig. Voeg de mosterd en de olijfolie toe en roer goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Dep de coquilles droog met keukenpapier. Bestrooi de coquilles met zout en peper. Verhit de boter in een pan en bak er de coquilles ca. 2 minuten aan beide zijden in. Het vlees moet nog een klein beetje doorzichtig zijn.

  3. Verdeel de salade over borden en leg er de gebakken coquilles op. Druppel er de spekdressing overheen. Serveer de salade met toast en boter.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)