Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Vesters' kruidenlikeur

Vesters' kruidenlikeur

  • Eenvoudig

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Doe de suiker in een schone pan waar een deksel op kan en leg er de gewassen kruiden op.

  2. Voeg de jenever toe en roer met een lepel tot de suiker is opgelost, dek de pan af met plastic folie en doe het deksel op de pan.

  3. Laat drie weken op een koele plek staan en schud elke week een keer aan de pan zodat alle kruiden goed onder blijven en de suiker volledig oplost.

  4. Giet na drie weken de drank door een uitgespoelde theedoek over in een andere pan en vul dan de bewaarde jeneverfles weer met de drank en leg deze in het vriesvak.

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!