Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Vesters' kruidenlikeur

Vesters' kruidenlikeur

  • Eenvoudig

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de suiker in een schone pan waar een deksel op kan en leg er de gewassen kruiden op.

  2. Voeg de jenever toe en roer met een lepel tot de suiker is opgelost, dek de pan af met plastic folie en doe het deksel op de pan.

  3. Laat drie weken op een koele plek staan en schud elke week een keer aan de pan zodat alle kruiden goed onder blijven en de suiker volledig oplost.

  4. Giet na drie weken de drank door een uitgespoelde theedoek over in een andere pan en vul dan de bewaarde jeneverfles weer met de drank en leg deze in het vriesvak.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)