Zomergroenten met mosterd-dilledip
Eenvoudig
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 190°C / hetelucht: 170°C). Zet wat takjes dille apart voor de garnering en hak de overige dille fijn. Meng 1 el mayonaise met ½ geperst teentje knoflook en 1 el fijngehakte dille in een kleine kom. Breng op smaak met zout en peper en bestrijk de pitabroodjes ermee. Leg de pitabroodjes op een bakplaat en bak ze in 12-14 minuten goudbruin in de oven, draai ze halverwege om.
Meng intussen de ingrediënten voor de mosterd-dilledip door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en roer de overige fijngehakte dille erdoorheen. Schep de dipsaus in een mooie serveerkom en zet apart.
Verdeel de groenten over een grote serveerschaal. Snijd de warme pitabroodjes in repen en rangschik ze rondom de groenten op de
schaal. Garneer met de achtergehouden dille en serveer met de dipsaus.