Over Foodies
Bij Foodies geloven we erin dat koken onderdeel is van je levensstijl. Daarom maken we elke maand een prachtig magazine boordevol inspiratie: van recepten en reportages tot het delen van kookboeken en hotspots. We dagen je uit om je culinaire grenzen in de keuken te verleggen, maar tegelijkertijd zijn al onze recepten voor iedereen toegankelijk.
Lees verder na de advertentie
Daarnaast is Foodies veel meer dan een culinair tijdschrift. Dagelijks op onze website en socials, wekelijks in onze nieuwsbrief, maandelijks in ons magazine en jaarlijks in onze bijzondere kersteditie voorzien we elke kookliefhebber van heel veel recepten, de laatste culitrends, de leukste tips en verse kookinspiratie.
Benieuwd wie de gezichten achter Foodies zijn? Scroll dan door naar beneden en leer ons kennen!
Het Foodies team

Yvonne – Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Willem – Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.

Marieke – Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

Bas – Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.
Bas is altijd op zoek naar mooie verhalen, de beste restaurants en de nieuwste trends. Met een enorme voorliefde voor reizen, zeker in combinatie met eten, geef hij alle tips op Foodies Travel.

Lotus – Eindredacteur
Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.

Anne – Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Julie – Redacteur
Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Eet ook om het uit te houden in de sportschool. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.

Tip!

Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement



