Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Pasta in een saus van geroosterdepaprikasaus met daarover bieslook

Pasta met geroosterdepaprikasaus

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Een eenvoudiger gerecht bestaat bijna niet. Doe alle ingrediënten voor de saus in de blender, mix tot een romig geheel en serveer met je favoriete pastasoort. Plantaardig comfortfood dat binnen een mum van tafel op tafel staat en heerlijk smaakt!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Een eenvoudiger gerecht bestaat bijna niet. Doe alle ingrediënten voor de saus in de blender, mix tot een romig geheel en serveer met je favoriete pastasoort. Plantaardig comfortfood dat binnen een mum van tafel op tafel staat en heerlijk smaakt!
Serveertip
Top af met je favoriete veganistische kaas.

Bereiding

  1. Kook de pasta in een grote pan kokend gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Doe de paprika, de tofu, de gist, de sojasaus en het citroensap in een blender en pureer helemaal glad.

  2. Schenk de saus in een sauspan en verhit op middelhoog vuur. Schep met een schuimspaan de gekookte pasta uit de pan bij de saus en meng goed met elkaar.

  3. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel over kommen en bestrooi met de bieslook.

Per portie: 334 kcal | 57 g koolhydraten | 16 g eiwit | 3 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Helena Busiakiewicz Fotografie: Hannah Taylor-Eddington Styling: Max Robinson Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!