
Gourmetempanada met pulled BBQ en groene salsa
Eenvoudig
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Maak de standaard gourmet eens wat spannender met andere gerechten. Je eigen empenada is bijvoorbeeld zo gemaakt en door de pulled BBQ verrassend sappig en smoky.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Pel de rode ui en snijd in dunne ringen. Meng met wat zout en het limoensap en houd apart.
Verwarm een tortilla kort aan één zijde op de gourmet plaat. Beleg met wat Planted pulled BBQ en wat kaas. Vouw voorzichtig dubbel.
Houd de tortilla met je spatel nog even dicht; zodra de tortilla warm is zal hij goed blijven zitten. Bak totdat de tortilla knapperig en goudbruin is en de kaas begint te smelten.
Keer het geheel voorzichtig om en bak de andere zijde ook knapperig. Schuif de ‘empanada’ voorzichtig op je bord en bedruip met de salsa. Maak af met wat rode ui en verse koriander.










