
Truffel ‘steak’ met pecorino en hazelnootkruim
In samenwerking met Planted
Eenvoudig
10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd
30 minuten wachttijd30 min. wachttijd
Zin in een goede steak, maar eet je geen vlees? Verander het dan één op één met de plantaardige steak van Planted. Net zo lekker! Zeker met die Italiaanse smaakmakers erbij...
Lees verder onder de advertentie
Zin in een goede steak, maar eet je geen vlees? Verander het dan één op één met de plantaardige steak van Planted. Net zo lekker! Zeker met die Italiaanse smaakmakers erbij...
Serveertip
Dit gerechtje is geweldig voor vegetarisch gourmetten. Maak je er liever een complete maaltijd van? Serveer de steak dan met lekker veel gegrilde groenten en een puree naar keuze.
Bereiding
Meng de truffeltapenade met de truffelolie en wrijf de steak hiermee rondom in. Laat minimaal 30 minuten marineren.
Meng alle ingrediënten voor het hazelnootkruim met elkaar. Bak de steak, zonder extra olie, aan beide zijden knapperig in de gourmetpan of op de gourmetplaat. Bestrooi met het hazelnootkruim en snijd in dunne plakken.










