Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Tips van een local: dit is waar je gaat afhalen in Nijmegen

Tips van een local: dit is waar je gaat afhalen in Nijmegen

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Lekker met je huisgenoten op de bank ploffen na het einde van de dag met goed eten. Dat is wat jij wilt na een zware werkdag! Afhalen in Nijmegen kan op veel plekken, maar dit zijn toch wel de pareltjes onder de take away barretjes. Van hartstikke gezond tot super snel en vet, hmmm!

Toko Oost

Geen zin om te koken, maar ook niet klaar voor een vette hap? Dan haal je een gebalanceerde salade, een gezonde vega maaltijd of een ouderwetse lekkere stampot bij Toko Oost.
Toko Oost. Waar? Koolemans Beynenstraat 98, Nijmegen

BKK Thai

Een beetje verstopt maar niet te missen door de geur die je mijlenver nog ruikt en mensen die af en aan naar binnen lopen bij de thai BKK.
BKK Thai. Waar? Tweede Walstraat 44, Nijmegen

Maoz Falafel

Zelf falafel maken vinden we hartstikke leuk, maar scheppen uit zo’n bar heeft toch iets magisch. Je weer even kind voelen als je kiest tussen alle sausjes en groenten en flink scheppen want dat broodje heeft nog genoeg gaatjes. Voor een vega afhaalmaaltijd ben je op het goede adres op de Grote Markt bij Moaz.
Maoz Falafel. Waar? Grote Markt 19, Nijmegen

Indian Way

Een fan van Indiaas eten? Boek hier dan ook zeker een keer een tafeltje en ga voor een uitgebreide en authentieke rijsttafel voor twee personen. Maar liever thuis gezellig op de bank Indian food delen? Haal de klassieke kip curry af, zeker weten dat het niet bij één keer blijft!
Indian Way. Waar? Sint Jorisstraat 30, Nijmegen

Eethuisje Moqui

Indonesische lekkernijen, Surinaamse broodjes en lekkere Aziatische gerechten. Bij Eethuisje Moqui in de Lange Hezelstraat ben je op het juiste adres voor gebakjes uit het Oosten en exotische zoete drankjes! Van een broodje tussen de middag tot een compleet avondmaal.
Eethuisje Moqui. Waar? Lange Hezelstraat 58, Nijmegen

Oya Sushi

Soms liggen de pareltjes niet in een straal van 500 meter rondom de kerk. Soms vind je de mooiste schatten op de meest verrassende plekken. Zo ook Oya Sushi in Dukenburg. Voor sushi liefhebbers is dit de plek om je nigiri en maki fix te halen. Vooraf bestellen doen we niet graag, want kijken naar die super snelle handen die de verse vis snijden is een extraatje dat je niet wilt missen.
Oya Sushi.Waar? Zwanenveld 8080, Nijmegen

Toko Rinus

Een beetje uit de stad vind je toko Rinus, de perfecte plek voor een afhaalmaaltijd. Neem er dan meteen een plakje spekkoek bij, want jam! Niet de meest exotische naam voor een toko, maar hij is wel thé place to be voor een menuutje rames. Onze favoriet: gado gado met kip semoor en vega nasi.
Toko Rinus. Waar? Steenbokstraat 18, Nijmegen

Meer hotspots in Nijmegen?

Beeld: by Clem Onojeghuo on Unsplash

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!