Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
romantische restaurants

Valentijnsdag: Dit zijn de meest romantische culi restaurants van 2019

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Je liefje verrassen met een cadeautje is soms best lastig, want wat geef je iemand die alles al heeft? Veel leuker is het om iemand jouw tijd te geven. Tijd om samen door te brengen, en dat doe je natuurlijk het liefst in één van deze romantische restaurants.  

1. Restaurant Stork

Samen oesters slurpen, cocktails drinken, lunchen of dineren met een plateau fruits de mer of een vis van de dag delen. Alles is bij Stork aanwezig om jouw Valentijnsdag compleet te maken! De DJ’s staan achter de draaitafel klaar voor jullie lovesong on request. Bij Stork kun je rekenen op dagverse vis en een prachtig plekje aan ’t IJ.
romantische restaurants
Stork vind je aan het Gedempt Hamerkanaal 201, Amsterdam. Reserveer nú jouw romantische tafel via Stork!

Bekijk hier het Valentijnsmenu van Stork

2. Restaurant Mucha

Verras jouw Valentijn in de week van 13 t/m 17 februari en kom romantisch dineren bij Restaurant Mucha in Veenendaal. Naast de reguliere dinerkaart wordt er ook een speciaal 4-gangen Valentijnsmenu geserveerd die met liefde is samengesteld.
romantische restaurants
Mucha vind je op De Sterke Arm 1 in Veenendaal. Reserveren doe je bij Mucha.

Bekijk hier het Valentijnsmenu van Mucha

3. Restaurant Long Island

Prachtig geleden aan de Toolenburgerplas met een heerlijk terras aan het water is Restaurant Long Island een fijne plek voor de lunch, borrel, diner en events maar ook tijdens Valentijn. De inrichting van Rivièra Maison zorgt voor een ontspannen ambiance waarin je je direct thuisvoelt. Check ook onze social!

“People who love to eat are always the best people!”

romantische restaurants
Long Island vind je op de IJweg 1270 in Hoofddorp. Reserveren bij Long Island doe je gemakkelijk online!

Bekijk hier het Valentijnsmenu van Long Island

 

4. Restaurant ‘’Aan het Bosch’’

In het landelijk gelegen hotel Huize Koningsbosch huisvest het smaakvolle restaurant “Aan het Bosch”. Chef-kok Natasja Wensink kookt hier al jaren de sterren van de hemel. Speciaal voor Valentijnsdag heeft zij een heerlijk 4-gangendiner voor 40 euro samengesteld. Ná het diner maken we nog een romantische strandwandeling? Natuurlijk!
romantische restaurants
Huize Koningsbosch ligt op de Heereweg 84, Castricum. Reserveer jouw tafeltje bij Aan het Bosch hier. 

Bekijk hier het Valentijnsmenu van “Aan het Bosch”

5. Restaurant WeidumerHout

Bij Hotel & Restaurant WeidumerHout dineer je in een sfeervol restaurant, gevestigd in een karakteristieke Friese boerderij uit 1867. Bekroond door de Michelin met een Bib Gourmand: een ervaring op zich om hier aan tafel te schuiven! Uiteraard wordt er gewerkt met producten van het seizoen. Traditionele kooktechnieken, moderne combinaties met af en toe een Oosterse twist.
romantische restaurants
WeidumerHout ligt aan de Dekemawei 9, Weidum-Friesland. Reserveer jouw plekje voor het weekend van 14 februari bij WeidumerHout!

Bekijk hier het Valentijnsmenu van WeidumerHout

6. Restaurant Twelve

Liefde gaat door de maag. Dus er is geen betere manier om je liefde te verrassen dan met een heerlijk Valentijnsdiner. Voor alle tortelduifjes hebben wij naast de reguliere dinerkaart ook een heerlijk Valentijnsmenu! Reserveer via de website van Twelve of telefonisch via (0)71 8700 265.

“Feel the love”

romantische restaurants
Restaurant Twelve vind je aan de Bargelaan 180 in Leiden. 

Bekijk hier het Valentijnsmenu van Twelve.

Beeld: Huy Phan on Unsplash

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!