Kookschool
Het maakt niet uit of je al jaren in de keuken staat of net begint, bij onze kookschool kan iedereen wat leren. Ontdek nieuwe gerechten en keukens en maak koken makkelijker met onze handige kooktips en keukenhacks.

Tip van de redactie
Bak je eigen zuurdesembrood
Zit de zuurdesemstarter vol belletjes, is hij friszuur ruikend en klaar voor de start? In dit tweede deel leggen we je uit hoe je hem gebruikt om er het lekkerste, knapperigste zuurdesembrood van te bakken.
Lees verder onder de advertentie

Ouderwetse boterkoek bakken: tips en recept

Welke bloem is het meest geschikt om mee te bakken?

De verschillende soorten peper op een rij

Geheim: dit moet je bij champagne eten!

Zelf jus maken: met of zonder vlees

Wat betekent brut en demi-sec bij champagne?

Do or don’t: mag ik champagne met ijs drinken?

Champagne rosé of wit: waar komt die kleur vandaan?




