Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Ambachtelijke rosbief

Ambachtelijke rosbief

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur en 15 minuten bereidingstijdca. 1 u. en 15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 1

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 150⁰C / hetelucht: 130⁰C). Meng intussen het zeezout met de chilivlokken in een ondiepe bak waar de rundermuis in past. Rol de rundermuis door het zoutmengsel, zodat het vlees rondom licht met zout is bedekt.

  2. Verwarm de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de rundermuis aan de pan toe en bak deze rondom mooi bruin. Haal het vlees uit de pan en leg het op een rooster in het midden van de oven. Plaats er een braadslee onder om eventueel vrij komend vet en sappen op te vangen (dit scheelt je flink wat schoonmaakwerk).

Receptuur: Gertjan Kiers Fotografie: Willem van Santen Styling: Alexandra Hereij gers

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)