
Baguette met gerookte zalm en roomkaas
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Een favoriet van velen: een broodje gerookte zalm met roomkaas. Met dit recept maak jij de lunchklassieker gewoon thuis!
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Bak de baguette volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Hak intussen de bieslook zeer fijn. Was de tomaatjes en snijd ze in dunne plakjes.
Neem de baguette uit de oven en laat kort afkoelen. Snijd in de lengte doormidden. Bestrijk beide zijden van de baguette royaal met de kruidenroomkaas en beleg een zijde met de gerookte zalm. Verdeel de tomaatjes en de gehakte bieslook erover, leg de bovenkant van de baguette erop en druk lichtjes aan.
Steek om de 4 cm een prikkertje in de baguette en snijd met een scherp mes tussen de prikkertjes door, zodat je driehoekige sandwiches krijgt.

De desembroden van SlooOW zitten bomvol smaak doordat ze in de bakkerij lekker lang rijzen. Daarna hoef jij ze thuis alleen nog maar even af te bakken. Verkrijgbaar bij Jumbo, Picnic, Dekamarkt, Hoogvliet, Vomar, Dirk en via onze boodschappenmandje bij de recepten kopen.










