
Brie-jalapeñopoppers
Eenvoudig
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Deze gevulde jalapeño's zien er niet alleen gezellig uit op de borrelplank, ze zien er ook nog eens gezellig uit.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 190°C / hetelucht: 170°C). Snijd elke jalapeño voorzichtig door het steeltje doormidden en schraap de zaadlijsten eruit.
Snijd de brie in stukjes die strak in elke jalapeño passen. Vul de jalapeño’s met de brie. Prop de jalapeño’s niet te vol, dan loopt de kaas eruit.
Leg een plakje pancetta op een snijplank en gebruik de achterkant van een mes om het wat langer en dunner te trekken. Snijd in de lengte in tweeën. Wikkel elke peper in een half plakje pancetta.
Leg de jalapeño’s op een bakplaat en bak ca. 15 minuten in de oven, tot de pancetta krokant is en de pepers beetgaar. Laat even afkoelen voor je ze serveert.










