
Buffalo-chickendip
Eenvoudig
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Een unieke dip waar je net wat meer indruk mee maakt dan eentje uit de supermarkt. Geloof ons, hier zal iedereen van blijven smullen!
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Klop in een grote kom de roomkaas, de hot sauce, de zure room, wat zout en flink wat peper door elkaar.
Verbrokkel de helft van de blauwe kaas erboven en voeg het uienpoeder, de bieslook, de kip en het witte deel van de lente-ui toe. Meng goed met elkaar.
Lepel het mengsel in een diepe ovenschaal en bestrooi met de rest van de blauwe kaas en de mozzarella. Bak ca. 20 minuten en zet in de laatste 3-5 minuten de grill aan om de bovenkant een goudbruin korstje te geven. Laat ca. 10 minuten staan voor serveren.











