Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Chocolade-affogato

Chocolade-affogato

  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

Affogato is soms het enige waar je zin in hebt na het eten. Deze variant met chocolade maakt hem nét wat specialer en smelt net zo lekker op je tong.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Affogato is soms het enige waar je zin in hebt na het eten. Deze variant met chocolade maakt hem nét wat specialer en smelt net zo lekker op je tong.

Bereiding

  1. Schenk de espresso over de chocolade en roer tot de chocolade is gesmolten. Warm ca. 5 seconden op in de magnetron als de espresso te veel afkoelt.

  2. Verdeel het chocoladeijs over kopjes of glazen en schenk het espressomengsel eroverheen.

Per portie: 193 kcal | 21 g koolhydraten | 3 g eiwit | 11 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Nadine Brown Fotografie: Ella Miller Styling: Rob Merrett Foodstyling: Amy Stephenson

Wat vind jij van dit recept?

3.8 / 5.0 (5 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!