Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
toetjes hazelnoot chocolade koekjes

Hazelnoot-chocoladekoekjes

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Hak de hazelnoten fijn. Rol het bladerdeeg uit en besmeer het met de hazelnootpasta. Strooi er de gehakte hazelnoten overheen. Rol het deeg over de lengte op tot een platte rol van ca. 6 cm breed.

  2. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Snijd plakjes van ca. 1 cm dik van de rol en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes ca. 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

3.7 / 5.0 (3 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!