Abonneren
Foodies 08/2025
Spaanse zomer
cover met spaanse gazpacho in kom
Cover voor Jaew – voor bij de spareribs

Jaew – voor bij de spareribs

  • Gemiddeld

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Stamp het citroengras in een granieten vijzel, tot je een grove, vezelige pasta hebt,  in ca. 45 seconden.

  2. Schraap de pasta uit de vijzel in een midddelgrote kom en roer de vissaus, dunne sojasaus, seasoning sauce, het limoensap, de simpele siroop en het chilipoeder erdoor.

  3. Laat het mengsel minimaal 1 uur staan op kamertemperatuur (het wordt dan zelfs lekkerder) en maximaal 2 dagen in de koelkast.

  4. Laat de saus vlak voor het serveren op kamertemperatuur komen.

  5. Roer daarna het rijstpoeder en de koriander erdoor.

Keukengerei

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!