Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Minicourgettesjaslieks met chipolataworst

Minicourgettesjaslieks met chipolataworst

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Snijd de courgettes in drie gelijke delen. Snijd de worstjes in 4 stukken. Prik aan iedere houten spies om en om 3 stukken courgette en 2 stukken worst. Bedruppel met de olijfolie.

  2. Pel en snipper de knoflook. Pluk de blaadjes munt van de takjes en hak ze fijn. Meng de knoflook en de munt met de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.

  3. Rooster de spiesen 6-8 minuten op de barbecue. Serveer met de muntyoghurt.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!