Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Minicourgettesjaslieks met chipolataworst

Minicourgettesjaslieks met chipolataworst

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de courgettes in drie gelijke delen. Snijd de worstjes in 4 stukken. Prik aan iedere houten spies om en om 3 stukken courgette en 2 stukken worst. Bedruppel met de olijfolie.

  2. Pel en snipper de knoflook. Pluk de blaadjes munt van de takjes en hak ze fijn. Meng de knoflook en de munt met de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.

  3. Rooster de spiesen 6-8 minuten op de barbecue. Serveer met de muntyoghurt.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)