Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Makkelijke recepten: pasta pecorino

Pasta met boter, salie en pecorino

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pluk de salieblaadjes van de takjes. Kook de pasta in ca. 2 minuten beetgaar in water met wat zout. Snijd de salie in dunne reepjes. Rasp de pecorino.

  2. Giet de pasta af en laat hem uitlekken. Meng de boter en de helft van de salie door de pasta en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over borden en maak af met de pecorino en de overgebleven salie. Serveer direct.

Per portie: 457 kcal | 51 g koolhydraten | 20 g eiwit | 19 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4 / 5.0 (1 stem)