
Pistolets met kaneelsuiker en roomkaas
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Neem een momentje voor jezelf met deze zoete zondagochtendsnack. Lekker als lui ontbijtje, bij de brunch of na een lange wandeling.
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Meng de suiker met het kaneelpoeder in een diep bord. Snijd de pistolets in de lengte doormidden en bestrijk de snijvlakken royaal met boter, zorg dat je ook de randjes van het brood goed mee neemt.
Druk de beboterde kant van de broodjes stevig in de kaneelsuiker. Leg de broodjes, met de gesuikerde kant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pistolets in ca. 15 minuten knapperig in de oven.
Besmeer de kaneelbroodjes met vegan roomkaas en strooi er wat geroosterde walnoten over.

De desembroden van SlooOW zitten bomvol smaak doordat ze in de bakkerij lekker lang rijzen. Daarna hoef jij ze thuis alleen nog maar even af te bakken. Verkrijgbaar bij Jumbo, Picnic, Dekamarkt, Hoogvliet, Vomar, Dirk en via onze boodschappenmandje bij de recepten kopen.










