Foodies 02/2025
Azië
cover Azie
Pittige panlasagne met gehaktballetjes

Pittige panlasagne met gehaktballetjes

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Aantal personen
4

Ingrediënten

Een lasagne uit de pan? Dat kan zeker! Zo bak je alles in één pan en staat het ook nog eens met een halfuur op tafel.

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een grote, diepe koekenpan. Bak de gehaktballetjes er in 6-8 minuten rondom goudbruin in en bestrooi met zout en peper. Neem uit de pan en houd apart.

  2. Bak het venkelzaad en de chilivlokken ca. 1 minuut in het hete bakvet. Voeg de winterpeen, de bleekselderij en de ui toe en bak 8-10 minuten, tot ze wat zachter zijn. Voeg de tomatenblokjes, het water en het bouillonblokje toe. Laat ca. 10 minuten zachtjes koken.

  3. Voeg de gehaktballetjes en de lasagnevellen toe en laat koken tot de lasagnevellen gaar zijn. Voeg zo nodig wat extra water toe om de saus wat dunner te maken. Verdeel de mozzarella en de pesto erover en serveer.

Per portie: 609 kcal | 33 g koolhydraten | 28 g eiwit | 40 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Fotografie: Mowie Kay Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Lucy O‘Reilly

Wat vind jij van dit recept?

3.3 / 5.0 (4 stemmen)